Overnatning ved Skive Fjord

Overnatning ved Skive Fjord kan bl.a. bookes via. Sol og Strand. Det er muligt at leje sommerhuse ved eksempelvis Lyby Strand, hvor man kan fange havørreder.

Se denne havørred, fanget ved netop den strand: Klik her…

Lyby Strand og området omkring, egner sig ikke kun til lystfiskeri, men også til badning fra badebro og sandstrand, samt gåture i skoven, langs vandet og i lækre, grønne områder generelt.

Fjordens Perle er en lille restauration placeret ved stranden, som serverer mad, is og drikkevarer.

Man kan læse mere om sommerhusene på Sol og Strands hjemmeside her: Sol og Strand

Overnatning ved Skive Fjord  – østsiden

Man kan også finde muligheder for overnatning ved Skive Fjord, på den anden side af Fjorden. Her er tale om Lundø. Halvøen Lundø er én stor fiskeplads til fangst af havørreder.

Se muligheden for overnatning på Lundø her: Lundø Bed and Breakfast

Er man mere til overnatning i lejligheder, kan man benytte Airbnb, hvor private mennesker inviterer til overnatning i Skive nær fjorden, til fair priser. Se valgmulighederne: Klik her…

Gode overnatningsmuligheder ved Limfjorden + lystfiskeri

Det er også muligheder for at overnatte ved gode fiskepladser i Limfjorden. Skive Fjord, som på sin vis er en del af Limfjorden byder på godt havørredfiskeri, men det gør resten af Limfjorden også. På denne liste finder du nogle af de overnatningsmuligheder, som ligger nær nogle af fjorden bedste fiskepladser til fangst af netop havørreder:

Hvorfor overnatte ved Skive Fjord som lystfisker?

Udover de ofte fangstgivende fiskepladser i selve fjorden, er der også en del givende og fiskerige pladser ved Louns Bredning. Bl.a Fra Fredningen ved Virksund og om til Lundø.

En af de helt gode fiskepladser ligger ud for Louns by og ind mod fredningsbæltet ved Lerkenfeld Å. Samt fra Louns by og ud mod Skovgårde.

Man kan også overnatte tæt på Louns Bredning på Hvalpsund Camping. Udover at have både Skive Fjord og Louns Bredning tæt på, ligger campingpladsen også ideelt i forhold til Limfjordens mest kendte havørred-trekløver. Ertebølle Strand, Rønbjerg og Næsbydale.

Se overnatningsmulighederne på campingpladsen her: Hvalpsund Camping…

Der er så meget spændende fiskevand i området i og omkring Skive Fjord. Det kan derfor betale sig, at arrangere en weekendtur for at få mere med. Nogen gange er forholdene langt fra ideelle det ene eller det andet sted, og så må man køre lidt længere for at få fisk på krogen.

Nogle perioder ved fjorden er helt enestående. At fange 10-50 havørreder på én dag i Skive Fjord, især i vinterhalvåret, kan være en tilbagevendende ugentlig begivenhed, nogle gange endda en daglig begivenhed.

Skivefjord.dk


Oplev også lystfiskeriet på Fur, hvor der også er gode overnatningsmuligheder. Læs mere her: Fur…


error: Content is protected !!