Overnatning ved Skive Fjord

Overnatning ved Skive Fjord kan bl.a. bookes via. Sol og Strand. Det er muligt at leje sommerhuse ved eksempelvis Lyby Strand, hvor man kan fange havørreder.

Se denne havørred, fanget ved netop den strand: Klik her…

Lyby Strand og området omkring, egner sig ikke kun til lystfiskeri, men også til badning fra badebro og sandstrand, samt gåture i skoven, langs vandet og i lækre, grønne områder generelt.

Fjordens Perle er en lille restauration placeret ved stranden, som serverer mad, is og drikkevarer.

Man kan læse mere om sommerhusene på Sol og Strands hjemmeside her: Sol og Strand

Overnatning ved Skive Fjord  – østsiden

Man kan også finde muligheder for overnatning ved Skive Fjord, på den anden side af Fjorden. Her er tale om Lundø. Halvøen Lundø, er én stor fiskeplads til fangst af havørreder.

Se muligheden for at leje sommerhus på Lundø her: Lundø

Er man mere til overnatning i lejligheder, kan man benytte Airbnb, hvor private mennesker inviterer til overnatning i Skive nær fjorden, til fair priser. Se valgmulighederne: Klik her…

Hvorfor overnatte ved Skive Fjord som lystfisker?

Udover de ofte fangstgivende fiskepladser i selve fjorden, er der også en del givende og fiskerige pladser, rundt om i det der hedder Louns Bredning. Fra Fredningen ved Virksund og om til Lundø. Og på den anden side, ligeledes fra fredningen ved Virksund, til ud for enden ved Skovgårde.

En af de helt gode fiskepladser ligger ud for Louns by og ind mod fredningsbæltet ved Lerkenfeld Å.

Der er så meget spændende fiskevand, som meget få fisker i. Og det kan nogengange betale sig, at lave en weekendtur ud af oplevelsen, for at få mere med. Nogengange er forholdene langt fra ideelle det ene eller det andet sted, og så må man køre lidt længere for at få fisk på krogen.

Med det sagt, så er der også det eksempel, som forekommer tit. Man kan i perioder opleve det se og fange rigtig mange havørreder på mange af fiskepladserne.  Når det sker, kan det være svært at komme langvejs fra, og skal køre fra oplevelsen, istedet for at få én eller 2 dage mere med de mange fisk.

At fange 10-50 havørreder på en dag i Skive Fjord, især i vinterhalvåret, kan være en tilbagevendende ugentlig begivenhed, nogle gange endda en daglig begivenhed.

Skivefjord.dk